Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze mooiste dag tot nu toe.

Op 2-9-2016 was onze mooiste dag tot nu toe. Een tijdje daar voor hadden we ons kennismakingsgesprek en heb je 4 kantjes volgeschreven over ons verhaal. Dit heb je ook mooi verwoord tijdens onze ceremonie! We herkenden veel dingen die we letterlijk zo aan jou hadden verteld en toch had je zo je eigen draai en volgorde eraan gegeven. Knap hoor! We denken dat het leuk was voor de vele mensen die bij onze ceremonie waren om onze historie zo te horen en we vonden het zelf ook erg leuk. Een trip down memory lane 🙂
Dankjewel voor de fijne ceremonie, wij zullen het uiteraard nooit meer vergeten. 

Liefs, Ralph en Inge.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.