Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een dag om nooit te vergeten

Jullie trouwdag. Eén van de mooiste dagen van je leven.
Hoe speciaal is het om deze bijzondere gebeurtenis te vieren met een ceremonie die bij je past. Waar alles draait om jullie, waar alles mag en alles kan. Een onvergetelijke dag waar ik jullie graag bij help.

Elk mens is uniek, elk paar is uniek, en dat maakt voor mij elk bruidspaar alsof het mijn “eerste” is. Mijn uitgangspunt is dan ook dat elk bruidspaar zijn eigen, unieke ceremonie verdient precies zoals jullie hadden verwacht.

Op basis van persoonlijke gesprekken, wil ik jullie beter leren kennen. Zo leggen we samen de basis voor een fantastische ceremonie. Ik zie het als een uitdaging, een voor jullie passende bijdrage te kunnen leveren aan dit belangrijke moment in jullie leven door het voltrekken van jullie huwelijk.

Mijn naam is Agnes Stijnen, geboren in  Wijlre en  sinds 1982 woonachtig in Melick. Sinds 2013 ben ik zelfstandig trouwambtenaar en buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in Roermond en Roerdalen.

Ik ben gespecialiseerd in het schrijven en voordragen van persoonlijke toespraken.

Naast de inmiddels ruim 1500 huwelijken die ik heb mogen voltrekken, heb ik ervaring als ceremonieel spreker, woorddienstbegeleider, presentatrice op televisie, spelbegeleider, presentatrice tijdens evenementen, actrice in commercials en films, trainingsactrice en teambuilder.

Hierdoor heb ik geleerd te spreken in het openbaar en mensen te animeren en emotioneren. Mijn werk als zelfstandig trouwambtenaar/ceremonieel spreker geeft mij ontzettend veel energie, maar dat is niet gek als je bedenkt dat ik aanwezig mag zijn tijdens zo’n bijzonder moment.

Samen maken we er een onvergetelijke dag van, daar kunnen jullie op verTROUWEN!

Met AGNES ver-TROUWT

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

  • Een heleboel van mijn tijd, inzet, maar vooral eigen inspraak en regie over jullie ceremonie.
  • Door gesprekken en voorbereiding ben ik geen vreemde meer als ik voor jullie sta op jullie belangrijke dag. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kijken we of het klikt en of jullie de ceremonie door mij willen laten verzorgen.
  • Een tweede gesprek, ongeveer 4 weken voorafgaand aan de ceremonie, waarbij we de ceremonie en de toespraak bespreken.
  • De afwikkeling van de formaliteiten met de gemeente waar jullie trouwen (bij een wettelijk huwelijk). Omdat ik al buitengewoon ambtenaar ben (in de gemeente Roerdalen en Roermond), is deze formaliteit voor mij een kleine moeite.
  • Bij een ceremonieel huwelijk, of een herbevestiging, zorg ik voor mooie ceremoniële huwelijksaktes in tweevoud. Een akte kan op maat worden opgesteld.
  • Jullie mogen mij altijd bellen, appen en/of mailen, tot op de dag van de ceremonie.
  • Een ceremonie waarin al jullie wensen zijn verweven.
  • Indien gewenst speciale getuigenverklaringen voor kinderen.
  • De ceremonie en huwelijksvoltrekking zelf!