Zoek
Sluit dit zoekvak.

Magisch Trouwen

Jullie willen trouwen?!

Jullie trouwdag moet uniek zijn, onvergetelijk, magisch, een beleving? Liefst op een bijzondere plek, zoals in het bos of aan de waterkant, of in een toffe schuur. Alles in de stijl die jullie het allertofste vinden? Mensen die bij jullie passen, zoals de fotograaf, de trouwambtenaar, de bloemen die jullie willen, de taart die jullie het lekkerst vinden…

  • Hoe gaan jullie dat aanpakken?
  • Hoe maken jullie die droom waar?
  • Hoe voorkomen jullie stress?
  • Hoe gaan jullie, en waar, beginnen?

Die oplossing bieden wij!

MAGISCH TROUWEN

Magisch Trouwen is geboren uit passie voor ons vak. We zijn als ondernemers werkzaam in de trouwbranche, Agnes Stijnen, AGNES ver-TROUWT, zelfstandig trouwambtenaar en Maartje Goldsmits-Timmermans, Maartje Maakt Bruidsfotografie.
Beiden zijn we creatief, organisatorisch sterk, gediplomeerd bloembindster, en hebben we een zeer groot empathisch vermogen. Van de intake tot het afleveren van de foto’s, van de bloemen tot de taart, van de decoratie tot de bubbels, en dat op een bijzondere locatie. Samen met jullie bespreken we jullie wensen, welk bijzondere plekje jullie willen, maken we jullie magische droom waar. We bieden verschillende arrangementen aan, die jullie desgewenst kunnen aanvullen of vereenvoudigen.
Magisch trouwen is een mooi concept. Wij verzorgen en ontzorgen jullie bruiloft zodat jullie trouwdag tot in de puntjes magisch verloopt, een beleving wordt, en een onvergetelijke ervaring!
Neem contact met ons op, dan verzorgen wij een gratis video consult.

Ja, ik wil graag meer informatie over ‘Magisch trouwen’ dus neem zo snel mogelijk contact met mij op:

Klik hier voor onze algemene voorwaarden